Wat krijg je als je liefde voor je geboortestad, creativiteit en je passie voor online ondernemen samenvoegt? Dan krijg je Shades of Breda.

Ik ben geboren in het Amphia ziekenhuis aan de oude Molengracht in Breda. In 2012 ging ik van de Nassau naar de NHTV (inmiddels Breda University). Na mijn studie ging ik in 2016 werken bij Fingerspitz, een Bredaas online marketing bureau. Al jaren ga ik met een hechte vriendengroep naar NAC. En er zijn weinig straatjes, kroegen en terrassen in de binnenstad die ik níet ken.

Shades of Breda kwam voort uit het idee en de wens om iets te maken wat er nog niet was. In dit specifieke geval een uniek, minimalistisch en écht Bredaas ontwerp van de Grote Kerk, hét iconische middelpunt van de stad. Na avonden lang zoeken naar dé style voor dit ontwerp, schetsen en uitwerken was het eerste concept af. Vrienden en collega’s waren enthousiast: ‘wat kost dat?

Shades of Breda is een mix van passie, ambitie en trots. In de toekomst hoop ik nog meer unieke ontwerpen te maken, welke Bredanaars met een trots gevoel in huis kunnen hangen.